Egyéni babamasszázs oktatás

 

A tanfolyam anyaga:

 

Az órák nagyjából fele-fele részben elméleti illetve gyakorlati részből állnak.

 

Elméleti rész:

Megismered a babamasszázs történetét, jótékony hatásait, betekintést kapsz a gyermekek anatómiájába, valamint beszélünk arról is milyen előkészületek szükségesek a csecsemőmasszázshoz, melyek az alkalmazható olajok, milyen legyen a nyomás erőségge a fogások iránya, hogyan tartsd a babát masszázs közben. Hasfájás, orrfolyás esetén alkalmazandó speciális masszázs technikák, támpontok a növekvő gyermek masszírozásához. 

 

Gyakorlati rész:

Masszázsfogások alkalmazása a lábon, a hason, a mellkason, a karon, az arcon és a háton.

 

Babahordozás:

Beszélgetünk a babahordozás előnyeiről és bemutatom a rugalmas hordozókendő használatát, mely már újszülöttkortól alkalmazható.

                                                                                              

 

3 órás egyéni oktatás

Kisgyerekes anyaként tudom, hogy nem egyszerű egy babával kimozdulni, ezért szívesen tartok babamasszázs órát az otthonodban. Ha éppen alszik a baba az sem baj viszek több játékbabát azon tudunk gyakorolni.

Helyszín: Tata területén az otthonodban

                                                                                                                       

Mit kapsz még a tanfolyam mellé?

Fogás lista:

A megtanult babamasszázs fogások leírása testrészről testrészre, hogy otthon ne kelljen azon gondolkodnod, milyen fogások is alkalmaztunk.

Mondókák:

A babamasszázst még élvezetesebbé teheted ha mondókáztok közben. Te már nem emlékszel az óvodában tanult mondókákra? Sebaj, én összegyűjtöttem neked párat a masszázs során alkalmazható mondókákból.

 

A megtanult masszázsfogások 4-5 éves korig ugyanilyen formában, egy egy svéd masszázs fogással kiegészítve pedig sokkal tovább alkalmazhatóak.

 

babamasszázs Tata, baba masszázs, masszázs Tata